Een club waar jij je thuis voelt!

DICK BULTEN OPNIEUW KONINKLIJK ONDERSCHEIDEN!

Belangrijkste overweging voor deze benoeming was de wijze waarop Dick zich vanaf 2009 had ingezet voor de ZAMC. 
Onder zijn bezielende leiding organiseerde ZAMC in 2012 en in 2017 een wedstrijd voor het Europees Kampioenschap Trial met als absoluut hoogtepunt de wedstrijd voor het Wereld Kampioenschap Trial in 2019.
Vooral de wijze waarop Dick jong en oud actief wist te betrekken bij dit grote motorsport evenement oogstte alom bewondering en waardering.
De burgemeester sprak haar bewondering uit voor het feit dat Dick na zijn afscheid als voorzitter van de ZAMC in 2009 geen stapje terug deed, maar er juist nog een schepje bovenop had gedaan.
Maar iedereen die Dick kent weet dat het organiseren van evenementen hem in het bloed zit en dat hij daar bij leven en gezondheid ook gewoon mee door zal gaan.
Het opspelden van de medaille zal op een later tijdstip op feestelijke wijze gebeuren want dat was nu door de corona crisis helaas niet mogelijk.
De burgemeester had nog wel een vrolijk verzoek aan Dick en dat betrof het zuinig willen bewaren van de onderscheiding.
Het was haar namelijk ter ore gekomen dat Dick in zijn opruimwoede voorafgaand aan zijn verhuizing in 2019 het lintje per ongeluk in een doos met allerlei af te voeren papierwerk had gestopt. Om van de boel af te zijn leverde Dick de dozen met afvalpapier af bij een afvalverwerker waar de doos met het lintje vervolgens door de shredder ging.
Na een aantal slapeloze nachten verzamelde Dick vervolgens al zijn moed om het tragisch einde van het lintje te melden bij de gemeente Bronckhorst alwaar met de nodige humor een rapport werd opgemaakt over het verlies van het lintje.
Dick heeft overigens plechtig aan de burgemeester beloofd dat deze onderscheiding de kluis ingaat en niet ten prooi zal vallen aan een alles verslindende shredder.....

Dick, namens alle leden van de ZAMC heel hartelijk gefeliciteerd met deze welverdiende onderscheiding en hopelijk mogen we nog jarenlang genieten van jouw uitzonderlijk organisatie talent!
Otto Duursma

Een club waar jij je thuis voelt !Contact


Sociale Media