Een club waar jij je thuis voelt!

TRIAL BEGINNERSBAANTJE

“Afgelopen zaterdag heeft een groep vrijwilligers van de ZAMC het al vaak besproken “trial beginnersbaantje” aangelegd. Met een shovel en kraan van Freddie Florijn’s Bosbouwbedrijf is de gehele dag voortvarend gewerkt, afgewisseld natuurlijk met “diepgaande” discussies. Het resultaat mag er zijn. Een prima parcours waar elke ( beginnende) triallist zijn o zo  belangrijke “basis opleiding” kan krijgen.
Met de aanleg van dit parcours is een begin gemaakt van een groter ZAMC-plan wat moet uitmonden in een mooi en compleet begeleidingstraject voor nieuwe trialleden.
Dit grotere plan zal er voor moeten zorgen dat elke nieuwe (beginnende) triallist bij de ZAMC, zich snel thuis voelt bij de club om daar zijn/haar sport met veel plezier te gaan beoefenen. De uitgangspunten daarbij zijn goede opvang en begeleiding.
Behalve voor triallisten is deze nieuwe baan óók de perfecte plek voor de ZAMC off road- en enduroleden om te leren, zonder al te veel kunst en vliegwerk, over een boomstam of betonnen buis te rijden. Ook voor deze groep ZAMC leden zal een trainingsprogramma worden opgezet.
De foto’s geven een sfeerimpressie wat er zaterdag is gerealiseerd.
Uiteraard kon de jeugd haast niet wachten tot e.e.a. gereed was. Prachtig !  ”

Een club waar jij je thuis voelt !Contact


Sociale Media