NIEUWS-ARCHIEF
NIEUWS ARCHIEF

 

 

 

CORONA UPDATE

7 mei 2020

Verruiming van Corona richtlijnen voor buitensporters !

In de persconferentie van vanavond ( 6 mei ) heeft de overheid aangegeven dat er een hele serie aanpassingen komen met betrekking de richtlijnen voor het Coronavirus. Daarbij worden ook verruimingen voor buitensporters ( alle leeftijden )  genoemd.

Dit is heel goed nieuws ! We denken hierbij natuurlijk direct aan al onze trialleden.

 

Morgen 7 mei heeft het bestuur contact met de Gemeente en de KNMV over de exacte instructie / richtlijn voor deze zgn.  “niet – contactsporten”

Zodra wij hier duidelijkheid over hebben zullen we dat direct via een mail én een bericht op de site aan alle leden laten weten.

 

Het bestuur.

BESTUURSMEDEDELING

 

DICK BULTEN OPNIEUW KONINKLIJK ONDERSCHEIDEN!

 

Nadat Dick Bulten in 2009 al werd onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau werd hij vandaag onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau!

Vanmorgen om 10.00 uur ging de telefoon in huize Bulten en niemand minder dan Burgemeester Marianne Besselink van de gemeente Bronckhorst meldde zich in vol ornaat aan via Skype.

Nadat bij Dick de eerste schrik bekomen was deelde burgemeester Besselink aan Dick  mede dat het de "Koning der Nederlanden had behaagd om Dick te benoemen als Ridder in de Orde van Oranje Nassau"

Van Enduro tot Trial en van Offroad tot VMC

ZAMC een club waar jij je thuis voelt !
 
 

Contact


Sociale Media