ZAMC Hoofdsponsoren
Copyright © 2019 ZAMC All Rights reserved
Trial
De ultieme combinatie van balans en timing vormt de basis van de trial. Snelheid is niet de bepalende factor. De rijders hebben moed en inzicht nodig om de hindernissen te nemen in een non-stop.
Offroad
Off-road is te vergelijken met enduro,  en wordt dan ook met dezelfde motoren bedreven.
Alleen zit er bij de enduro een wedstrijd element in, en bij off-road niet. Dit noemen wij namelijk de off-road ritten, en bij deze ritten kun je geheel op eigen tempo de route rijden
Enduro
Veel motorliefhebbers voelen zich aangesproken tot de endurosport: de individuele strijd tegen de klok, soms over verharde maar vooral over onverharde wegen en zware landerijen en waar mogelijk in ander “ruig terrein”. 
Toer
De Z.A.M.C is een club waar motorrijden en gezelligheid voorop staan. Gedurende het motorseizoen, dat ongeveer van maart tot eind oktober loopt, wordt regelmatig op woensdagavond of zondag een toerrit gereden.
VMC
De Veteraan Motoren Club is een vereniging van mensen, die eigenaar zijn van een oude motorfiets of daar belangstelling voor hebben. Het gaat hierbij om motoren met een bouwjaar tot en met 1940. De V.M.C. telt momenteel ± 1250 leden en donateurs.
Categorie